Over Schimmel Oudewater BV

Ons bedrijf is op 1 mei 1987 opgericht en sinds die tijd heeft Schimmel Oudewater BV een enorme groei doorgemaakt in omvang en kennis. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en snel extra mankracht inzetten. Samen werken we met plezier aan uiteenlopende projecten, van de grond bouwrijp maken voor een nieuwbouwproject tot een vispassage maken in een dam.

Schimmel Oudewater BV: veiligheid voorop

Al onze werknemers, van voorman tot uitvoerend personeel, werken hard en nauwkeurig, ondersteund door uitgebreide en gespecialiseerde machines. We kunnen een project volledig in 3D-GPS uitvoeren en hebben de software om traditionele tekeningen naar 3D om te zetten. Daarbij is Schimmel Oudewater BV zowel ISO als VCA** gecertificeerd. We hebben een oog voor detail en gaan uiterst verantwoordelijk om met procedures en instructies. Veiligheid voorop!

Onze certificeringen

Vaak zijn grond-, weg- en waterbouw complexe projecten. Om 100% aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen en u als opdrachtgever ervan te verzekeren dat we u compleet kunnen ontzorgen, beschikken wij over de juiste certificeringen, zodat u weet dat uw projecten in goede handen zijn.

ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan managementsysteem van een organisatie, met als doel het in kaart brengen en beheersen van de bedrijfsprocessen, zodat de kwaliteit optimaal gewaarborgd is. Bekijk hier onze certificering:

ISO 9001:2015

VCA** is een certificering gericht op het vermijden van ongevallen, veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en het voorkomen van schade aan het milieu. Dit om ervoor te zorgen dat er een focus blijft op veiligheid, gezondheid en milieu. Bekijk hier onze certificering:

VCA**

Naast ISO 9001:2015 en VCA** zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf met onze samenwerkingspartner kennis- en adviescentrum Volandis, omdat we leergierige mbo-studenten graag handvatten geven om de kneepjes van het vak te leren. 

Daarnaast beschikken wij over NIWO vergunning voor het goederenvervoer over de weg en zijn wij in het bezit van een VIHB nummer.

Beleidsverklaring

Bekijk via de onderstaande link onze beleidsverklaring.

Beleidsverklaring

 

Vacatures

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0348 561 266 of stuur ons een bericht.